ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
τηλ. 6944 79 69 45
email: ilaira@omcentre.gr
website: www.omcentre.grwww.ilaira.com
social media: facebook

Περιοχή: Διόνυσος

H Ilaira Bouratinos είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για την εκτενή της γνώση και εμπειρία στην παραδοσιακή ανατολική ιατρική, το βελονισμό και το σιάτσου, καθώς και για το βιβλίο της «A Practical Guide to Acu-points», το οποίο έχει ήδη μεταφραστεί σε 6 γλώσσες, έχοντας πουλήσει πάνω από 40,000 αντίτυπα.

Oλοκλήρωσε τις σπουδές της στο Σιάτσου στην Aγγλία το 1993 και πήρε το πτυχίο της στο βελονισμό το 1995, στο Λονδίνο. Έχει επίσης σπουδάσει κινέζικη βοτανολογία, φυσική αισθητική καθώς και διάφορες τεχνικές σωματικού χειρισμού, άσκησης και αυτοβελτίωσης.

Είναι διευθύντρια του Oriental Medicine Training Centre – European Shiatsu School και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Σιάτσου. Είναι Αγγλο-Ελληνίδα.

Διακρίνεται για το κεφάτο και δημιουργικό τρόπο διδασκαλίας της και η ολιστική της προσέγγιση δίνει έμπνευση τόσο σε μαθητευόμενους θεραπευτές όσο και σε επαγγελματίες υγείας. Η μακροχρόνια διδακτική και κλινική εμπειρία της προσδίδουν άριστα αποτελέσματα στις ατομικές της θεραπείες, όπου συνδυάζει το Σιάτσου με το βελονισμό, την άσκηση και τη θεραπευτική διατροφή.