Δήμητρα Ξύδη

//Δήμητρα Ξύδη
Δήμητρα Ξύδη 2021-04-23T10:23:23+00:00

Project Description

Δήμητρα Ξύδη | Dimitra Xidi

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
τηλ. 6972 00 17 81
email: xidim@yahoo.gr

website: www.shiatsulife.gr
social media: facebook

Περιοχή: Κηφισιά

Το Shiatsu μου άλλαξε τη ζωή!

Είμαι πτυχιούχος Δημοσίου Δικαίου του Παντείου Πανεπιστημίου. Ασχολήθηκα με τον σχεδιασμό και τη κατασκευή κοσμημάτων. Έχω μυηθεί στο 2ο βαθμό Reiki.  Κατέχω Δίπλωμα τριετών σπουδών Shiatsu,  Δίπλωμα Βελονισμού καθώς και Δίπλωμα Διατροφής και Βοτάνων  (από την Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Iατρικής). Στο πλαίσιο της μετεκπαίδευσης, έχω παρακολουθήσει μέχρι σήμερα, 15 διεθνή σεμινάρια Shiatsu, 7 διεθνή σεμινάρια  Κινέζικης Ιατρικής, καθώς και δύο πανευρωπαϊκά συνέδρια Shiatsu, με πολλούς καταξιωμένους δασκάλους. Ασκώ το Shiatsu από το 2010, παρέχοντας εξατομικευμένες συνεδρίες και συμβουλές. Για μια τριετία (2017-2020), προσέφερα εθελοντικά συνεδρίες Shiatsu στο Ιατρείο Πόνου του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Αθηνών.

Έχω πεισθεί βιωματικά,  ότι ο τρόπος ζωής είναι το κλειδί για την ισορροπία και την υγεία. Δέχομαι Shiatsu και πεζοπορώ στη Φύση, σε τακτική βάση.

Εκτός από τις δια ζώσης συνεδρίες Shiatsu, καθοδηγώ συνεδρίες Self Shiatsu  και Distant Healing, διαδικτυακά.

Το Shiatsu  είναι για μένα, άγγιγμα ψυχής,  ένα πολυεργαλείο αποκατάστασης και εναρμόνισης: σώματος, νου και συναισθημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ε.ΣΙ.