Δήμητρα Ξύδη | Dimitra Xidi

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
τηλ. 6972 00 17 81
email: xidim@yahoo.gr

website: www.shiatsulife.gr
social media: facebook

Περιοχή: Αθήνα ΒΠ, ΑΠ
Κηφισιά, Διόνυσος

Το Shiatsu μου άλλαξε τη ζωή!

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάστηκα με τον σχεδιασμό και τη κατασκευή κοσμημάτων. Έχω μυηθεί στο 2ο βαθμό Reiki. Το 2007 ξεκίνησα τριετείς σπουδές Shiatsu, στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Iατρικής, όπου παράλληλα με το Σιάτσου σπούδασα Βελονισμό, Διατροφή και Βότανα, συμπληρώνοντας έξι χρόνια σπουδών στις θεραπείες. Εμβαθύνοντας στο Shiatsu, παρακολουθώ μέχρι σήμερα, σεμινάρια/εργαστήρια και συνέδρια Shiatsu διεθνώς, με καταξιωμένους δασκάλους. Ασκώ το Shiatsu από το 2010, παρέχοντας εξατομικευμένες συνεδρίες και συμβουλές.

Για μια τριετία (2017-2020), συμμετείχα στην ομάδα εθελοντικής παροχής Shiatsu στο Ιατρείο Πόνου του Ιπποκρατείου Γ.Ν.Αθηνών, αποκομίζοντας μαζί με τη χαρά της προσφοράς, πολύτιμη κλινική εμπειρία.

Έχω πεισθεί βιωματικά, ότι ο τρόπος ζωής είναι το κλειδί για την ισορροπία και την υγεία. Δέχομαι Shiatsu και πεζοπορώ στη Φύση τακτικά. Το Shiatsu είναι για μένα, άγγιγμα ψυχής, ένα πολυεργαλείο εναρμόνισης και αποκατάστασης: σώματος, νου και συναισθημάτων.

Από τον Μάρτιο του 2022, συμμετέχω στο Δ.Σ. της ΕΛ.Ε.ΣΙ. ως Γενική Γραμματέας.