Κατερίνα Πυλαβά

//Κατερίνα Πυλαβά
Κατερίνα Πυλαβά 2021-11-23T07:27:04+00:00

Project Description

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

email:  info@lighthouseyoga.gr
website: www.lighthouseyoga.gr
social media: facebook

Περιοχή: Αθήνα Κέντρο

Η Κατερίνα Πυλαβά ασκεί επαγγελματικά το Σιάτσου από το 2007 και είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Σιάτσου (ΕΛ.Ε.ΣΙ).

Παρακολουθεί συστηματικά σεμινάρια πεπειραμένων δασκάλων (Cliff Andrews, Carola B. Cooke, Haruhiko Masunaga, Diego Sanchez κ.ά.), εμβαθύνοντας σε πιο ειδικά ζητήματα.

Παράλληλα διδάσκει Iyengar Yoga (πιστοποιημένη δασκάλα Level IΙI) και  τελευταία πιστοποιήθηκε ως Μέντορας. Είναι μέλος της ομοσπονδίας Iyengar Yoga του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το ενδιαφέρον της για τη δουλειά μέσω του σώματος, και με το σώμα ξεκίνησε το 1996 παρακολουθώντας μαθήματα σύγχρονου χορού, ταυτόχρονα με την φοίτηση στην Αρχιτεκτονική σχολή (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο).

Το σώμα είναι ένα πεδίο όπου αποτυπώνεται η εμπειρία, και η δουλειά με το σώμα μπορεί να καθορίσει την εμπειρία σε όλη την πολυπλοκότητά της. Η σύνδεση με την ύλη του ανθρώπου και του περιβάλλοντός αποτελεί αντικείμενο συνεχούς έρευνας.

Τα τελευταία χρόνια μελετάει τρόπους νοηματοδότησης της βιωμένης εμπειρίας με τη μέθοδο Focusing και την εφαρμογή της Clean Language στο Σιάτσου (του Nick Pole). Στα πλαίσια της αναζήτησής της σπουδάζει Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ε.ΣΙ.