“Πώς διαχειριζόμαστε ως επαγγελματίες του Σιάτσου την περίοδο μετά την καραντίνα και πέρα από το απροσδόκητο; ” / 10 Ιουνίου

//“Πώς διαχειριζόμαστε ως επαγγελματίες του Σιάτσου την περίοδο μετά την καραντίνα και πέρα από το απροσδόκητο; ” / 10 Ιουνίου

Για την κοινότητα της Ελληνικής Εταιρείας Σιάτσου, όπως και για τους περισσότερους από εμάς υποθέτουμε, οι τελευταίοι μήνες μας προκάλεσαν προκλήσεις και κίνητρα για να αλλάξουμε και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. Αφού περάσαμε από μια αρχική περίοδο ‘παγώματος’  και αποσύνδεσης, σύντομα επιστρέψαμε με μια δημιουργική όρεξη. Πριν από μερικές εβδομάδες, ξεκινήσαμε μια σειρά από διαδικτυακές συνομιλίες μεταξύ των μελών της ΕΛ.Ε.ΣΙ., με κεντρικό θέμα: “Η κοινή μας παρουσία και η επαγγελματική μας ταυτότητα”.

Αυτό οδήγησε σε επαναπροσδιορισμό του ρόλου και σκοπού μας ως Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛ.Ε.ΣΙ. με τον πιο καρποφόρο τρόπο – συνειδητοποιήσαμε ότι η σύνδεση και η επικοινωνία θα είναι η καθοδηγητική μας δύναμη για τους επόμενους μήνες.

Υπό το πρίσμα αυτό, θα διοργανώσουμε μια σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων για να ενώσουμε την κοινότητά μας, ενώ θα συνεχίσουμε το έργο μας για τη μελλοντική ανάπτυξη και προώθηση του Shiatsu στη χώρα μας.

Στο πνεύμα της Σύνδεσης και της Επικοινωνίας, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε μια πανευρωπαϊκή διαδικτυακή συνάντηση με το ίδιο θέμα “Η κοινή μας παρουσία και η επαγγελματική ταυτότητά μας” – και συγκεκριμένα γύρω από την ερώτηση:

“Πώς διαχειριζόμαστε ως επαγγελματίες του Σιάτσου την περίοδο μετά την καραντίνα και πέρα από το απροσδόκητο; “ Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για Τετάρτη 10 Ιουνίου, 20.00 EET (18.00 BST ή 19.00 CEST). Ανυπομονούμε να συνδεθούμε και να μοιραστούμε εμπειρίες με όλους σας!

Οι καλεσμένοι μας είναι:

Carola Beresford-Cooke συν-ιδρύτρια του Shiatsu College, δασκάλα του Σιάτσου και συγγραφέας,
Vladut Bulai Shiatsu practitioner Αντιπρόσωπος της Ισπανίας στην ESF,
Annie Cryar Διευθύντρια του Shiatsu College Hastings,
Dinah John Διευθύντρια του Shiatsu College Norwich,
Chris McAlister Πρόεδρος της ESF.

Αν έχετε ερωτήσεις για τους προσκεκλημένους μας παρακαλούμε να τις στείλετε μέχρι την Τρίτη 9 Ιουνίου στο info.shiatsugr@gmail.com.
Το Link της συνάντησης
https://us02web.zoom.us/j/86920984713

Η συνάντηση θα είναι στα Αγγλικά. Θα μαγνητοσκοπηθεί και θα γίνει μετάφραση και θα ανέβει στο Youtube  κανάλι της ΕΛ.Ε.ΣΙ.. Θα ενημερωθείτε με email τα μέλη της ΕΛ.Ε.ΣΙ.

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΛ.Ε.ΣΙ.,

Πρόεδρος                         Γ.Γραμματέας
Αντιγόνη Τσεγγελή        Ευαγγελία Κούλογλου

2020-11-20T07:38:28+00:00